Новорічна розмальовка з дерева – зробіть дитині унікальний подарунок

новорічна розмальовкаНоворічні та Різдвяні свята вже «не за горами», а це означає, що час подумати про подарунки. І звичайно ж найбільше їх чекають діти. Це час, сповнений чудес, і дорослі намагаються зробити так, щоб з року в рік ці моменти запам’ятались дітям надовго. Саме тому важливі не просто подарунки, а варто вибрати щось, до чого дитина могла б докласти власне творче бачення, можливо змайструвати щось з батьками. Адже в дитинстві час, проведений з батьками – один з найкращих подарунків. Для того, щоб цей час запам’ятався надовго, ми підготували унікальну пропозицію. Новорічна розмальовка з дерева – це щось новеньке і неповторне. Подарунок, який точно сподобається і дорослим, і дітям, і хлопчикам, і дівчаткам.

Різдвяна розмальовка від Майстерні Зробив Тато – що в ній особливого

Звичайно ж при слові «розмальовка» у більшості людей виникає асоціація з білим аркушем паперу, на якому чорним кольором нанесене зображення, яке потрібно розмалювати кольоровими олівцями, фломастерами чи фарбами. Якщо ж мова йде про дерев’яні новорічні розмальовки, то суть залишається такою ж. Проте зображення нанесене на фанеру, а сама розмальовка має форму певної фігури. Зазвичай, це фігури, що пов’язані з Новим роком та Різдвом: ялинка, рукавичка, ангелик, сніговик, олень та ін.

Ми пропонуємо декілька варіантів в різних цінових сегментах на вибір. Найпопулярніші:

  • набір новорічних іграшок у коробочці – у комплекті 16 невеликих іграшок, а також фарби та пензлик. Кожна іграшка – це окрема новорічна розмальовка, тому набір підійде і для сім’ї, в якій декілька діток. Плюс в тому, що іграшки в коробочці, а, отже, по закінченню свят, ви можете сховати предмети в неї, де вони будуть зберігатись до наступного року;
  • розмальовка на Новий рік – це дошка, в якій вирізьблені фігурки, які можна розмалювати. Модель підійде і для маленьких діток, які згодом зможуть вставляти і витягувати фігурки з дошки, розвиваючи дрібну моторику;
  • окремої уваги заслуговують новорічні набори для творчості, в які входять книжка та герої казки. Дитина зможе сама розмалювати героїв улюбленого оповідання і згодом гратись ними, відтворюючи події, які описані у книзі;
  • крім цього можна купити новорічні розмальовки для дітей у формі ялинки, яку потрібно прикрасити, іграшок на ялинку, які треба розфарбувати та інший святковий декор. Ваша дитина буде надзвичайно щаслива, що могла створити щось своїми рученятами, доклавши власні зусилля до декорування приміщення до свята.

дерев'яні розмальовки

Чому варто вибрати розмальовки новорічні з дерева?

  1. У світі з пластику так хочеться доторкнутись до чогось природного, оточити себе екологічно чистими і безпечними матеріалами. Саме такими і є Різдвяні розмальовки з дерева від Майстерні Зробив Тато. Додайте до цього якісні фарби і ви отримаєте прикрасу на ялинку чи іграшку, яка буде повністю безпечною для вашої дитини.
  2. Новорічні розмальовки – це прекрасний варіант подарунку не лише власній дитині, а й племінникам, похресникам. Щороку дорослі зустрічаються з своєрідним квестом, як купити цікавий подарунок. Ось вам і хороший варіант.
  3. Розмальовка на папері – одноразовий подарунок. Тоді як наші новорічні набори для творчості будуть мати свою історію, використовуватимуться і наступні роки, наприклад, для прикрашання ялинки. Такі предмети довговічні, а тому ви можете передати їх і меншим дітям, чи навіть у інші покоління. Хай це стане вашою сімейною традицією.

Купити розмальовки новорічні в Україні

Наша Майстерня розташована у Львові. Але ми з радістю надішлемо ваші замовлення у Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та інші населені пункти України.