Дитячі дерев’яні іграшки допомагають дитині пізнати світ, навчають взаємодіяти з іншими, дають необхідний досвід для зростання та розвитку. Ці базові потреби батьки можуть забезпечити, обравши вироби, які будуть сприяти вдосконаленню умінь та навичок і при цьому стануть цікавими забавками. Дитячі іграшки з дерева уже давно стали синонімом усвідомленого батьківства. Граючись з ними, діти розвивають фантазію, образне мислення та уяву, розширюють кругозір, тренують дрібну моторику.

розвиваючі іграшки

Розвиваючі іграшки: що пропонує онлайн-магазин zrobyvtato.com.ua?

В інтернет-магазині Zrobyv Tato представлені розвиваючі іграшки для дітей різного віку. Найпопулярніші варіанти:

  1. Дидактична гра «Меморі», що допомагає розвивати увагу, пам’ять, здатність концентрувати думки та свідомість на якомусь одному предметі.
  2. Ігровий набір «Рукавичка», який складається зі звірят-персонажів відомої казки. З тваринами легко придумувати різні повчальні сценки, адже яскраві та цікаві герої будуть надихати на неймовірні історії. За допомогою різноманітних сценок діти будуть вчитися правилам поведінки в дорослому житті, розуміючи, що таке добро і зло. Це дерев’яні розвиваючі іграшки, якими дитина зможе гратися самостійно чи з батьками.
  3. Ігри з математики «Вивчаємо дроби» – це можливість дитині зрозуміти концепцію частини та цілого. За допомогою таких іграшок розвиваючих можна підвищувати інтелектуальний рівень вашого малюка.
  4. Дидактична гра «Вивчаємо емоції», яка дає малюкам цінні знання про емоції, вміння їх усвідомлювати, розрізняти наміри оточуючих.

Дитячі розвиваючі іграшки – хороша можливість весело та корисно провести час із своїм маленьки чадом, а також подарувати йому приємні спогади на все життя. Крім того, таким чином можна утримати дитину від доступу до гаджетів якомога довше.

купити дитячі іграшки

Чому варто купити дитячі іграшки в львівській майстерні Zrobyv Tato?

Якщо ви хочете купити дитячу іграшку чи спеціальні набори для свого малюка, то zrobyvtato.com.ua – найкраще рішення. Інтернет магазин іграшок Зробив Тато гарантує:

  • безпеку, підтверджену сертифікатами якості;
  • натуральність та екологічність матеріалів, які використовують на виробництві;
  • користь: продукція призначена для всебічного розвитку дитини;
  • радість від гри: вироби урізноманітнять часопроведення та неодмінно піднімуть настрій дорослим та діткам.

Українська майстерня іграшок Зробив Тато пропонує клієнтам хороше співвідношення ціни та якості. Вся продукція, що представлена на сайті, проходить ретельний контроль на кожному етапі виготовлення. Вироби прослужать максимально довго та принесуть тільки користь малечі.