новорічні подарунки під ялинкуВибирати подарунок під ялинку – справжня наука, яку доводиться опановувати батькам, щоб їхня дитина отримала максимальний заряд позитиву. Купуючи презенти для найменших, важливо обрати якісні, красиві та цікаві вироби. Вибираючи, необхідно враховувати кілька критеріїв:

❄  Вік.

При купівлі іграшок важливо звертати увагу на їх відповідність віковим особливостям дитини. Адже що цікаво для немовляти, вже не зацікавить дошкільня.

❄ Захоплення.

Всі діти розвиваються по-різному і відповідно можуть мати абсолютно різні інтереси. Слідкуйте за своєю дитиною, прислухайтеся та придивляйтеся до того, що їй подобається, чим малеча цікавиться, щоб обрати правильний варіант.

❄ Безпечність та ергономічність.

Матеріали, із яких виготовлені конструкції повинні бути екологічними та безпечними. Якщо обираєте вироби для зовсім ще малюка, зверніть увагу, щоб їх зручно було утримувати маленькими долоньками. Також іграшка повинна бути легкою, але при цьому дуже міцною, щоб малюк не міг її випадково зламати. Саме такі новорічні іграшки з фанери представлені в каталозі онлайн-магазину Zrobuv Tato.

В еко-майстерні Зробив Тато всі охочі зможуть новорічні подарунки купити, які принесуть не лише радість, але й відчутну користь для малюка.

Новорічні подарунки під ялинку для малюків від Zrobuv Tato, що дарують приємні емоції та святковий настрій

Найкращі новорічні подарунки під ялинку – розвиваючі іграшки. З ними малюк буде спілкуватися та вигадувати цікаві пригоди. Крім того, такі вироби добре тренують дрібну моторику рук, логіку та абстрактне мислення. У цьому віці дітки тільки починають пізнавати світ, тому їм сподобається все, що допоможе ближче познайомитися із навколишнім середовищем. На сайті zrobyvtato.com.ua батьки можуть знайти для своїх маленьких чад:

 Настільну розвиткову гру «Вивчаємо емоції». Завдяки їй можна весело проводити час у сімейному колі, вживаючись щоразу в нову роль, розпізнаючи різноманітні емоційні стани.

 Ігровий набір «Рукавичка». Він створений за мотивами відомої української казки. Малюк зможе самостійно розфарбовувати персонажів або ж з допомогою батьків розігрувати різні сценки.

 Гру «Меморі». Вона вимагає хорошої концентрації уваги, а також розвиває посидючість. Дітям потрібно запам’ятати максимальну кількість символів, які зображені на фішках, протягом певного періоду.

 Вкладку-розмальовку «Астрономія для малечі». Гра створена для юних любителів космосу. Вона підходить для ознайомлення малечі з особливостями космічного простору.

Ці іграшки допоможуть розвивати природним шляхом різноманітні корисні навички: сенсорне сприйняття, дрібну моторику, уяву, математичні здібності, логіку, просторове мислення.

новорічні подарунки для дітей

Чому батьки обирають новорічні подарунки для дітей від майстерні дерев'яних виробів ЗробивТато?

Запропоновані в інтернет-магазині ЗробивТато оригінальні новорічні подарунки для дітей відповідають всім стандартам якості та наповнюють життя малюка гармонією й красою. Майстри роблять все можливе, щоб вироби сподобались маленьким одержувачам і при цьому задовольнили вимоги батьків. Новорічні іграшки купити тут – значить отримати якісну продукцію , в яку автори шедеврів вкладають частинку своєї душі. Любов до діток – основне, чим керуються власники майстерні.