Дерев’яна розмальовка – це хороша можливість в ігровій формі розповісти малюку про весняні свята в Україні, великодні сімейні традиції, природу тощо. Майстерня іграшок ручної роботи Зробив тато пропонує своїм клієнтам оригінальні заготовки для творчості з дерева для дітей, щоб вони могли розфарбувати весну в найяскравіші кольори! Це справжня класика, перевірена часом, адже вони поєднують в собі мінімалізм та простоту.

розмальовки дерева

Який набір для творчості можна замовити на zrobyvtato.com.ua?

В українській майстерні дерев’яних іграшок Zrobyv Tato можна придбати дитячий набір для творчості з допомогою якого батьки зможуть розповісти про святкування Великодня у своїй родині. В каталозі представлені: «Веснянки-забавлянки», вінок-розмальовка «Весняний», магнітики-розмальовки «Звірята», іграшки та прикраси на стрічках тощо. Вони відрізняються:

  1. Екологічністю. Для виготовлення наборів використовуються екологічні якісні матеріали.
  2. Довговічністю. Їх можна зберігати не один десяток років і з ними нічого не трапиться. Вони можуть стати сімейною реліквією, яка передається із покоління в покоління.
  3. Безпечністю. Забавки не мають гострих кутів. Розламати їх на дрібні шматки практично неможливо.

Дерев’яні заготовки для творчості – чудова нагода весело та цікаво провести час в родинному колі. Такі заняття розвивають дрібну моторику, посидючість і увагу, навички аналітичного, логічного, творчого мислення, а також дарують малюкам лише позитивні емоції. Займаючись разом з дитиною, обговоріть сюжет, який зображений на них, обговоріть кольорову гаму, а лиш потім запропонуйте дитині перейти до процесу розмальовування. Захопившись малюванням, малюк незабаром відмовиться від допомоги батьків, виявивши бажання творити самостійно.

набір для творчості

Розмальовки дерева – чудовий подарунок для діток будь-якого віку

Розмальовки з дерева для дітей допоможуть доповнити весняну атмосферу, а їх вартість вас приємно здивує. Власноруч розмальовані іграшки з дерева володіють особливою енергетикою. Спочатку дитина отримає задоволення від творчої діяльності, розфарбовуючи кожну частину, а в результаті виходить унікальний декор для будинку. Крім того, великодній кошик вийде особливим, якщо наповнити його готовими комплектами писанок-розмальовок. Виконана власноруч прикраса підвищує самооцінку, стає предметом гордості та важливим елементом стимуляції розвитку.

Зробити покупку в нашому онлайн-магазині досить просто: для цього всього лише треба оформити замовлення на сайті або в телефонному режимі – досвідчений менеджер допоможе вам вибрати необхідний варіант.