Якісне дерев'яне пакування подарунків підкреслює статусність та ексклюзивність презентів. Саме по ньому людина оцінює сувенір, отримує перше враження від нього. До того ж упаковка може стати частиною сюрпризу. Людина візьме гарну коробку і гадатиме, що ж заховано всередині – це зробить зворушливий момент ще приємнішим. Ваш сюрприз отримає зовсім інший вигляд, маючи таке естетичне пакування. Отримувати оригінальні набори у таких боксах – одне задоволення. Крім того, така упаковка – не тільки приваблива, але й надійно захищає вміст від механічних пошкоджень.

подарункові коробки із дерева

Подарункові коробки на zrobyvtato.com.ua: асортимент онлайн-магазину

Подаруйте своєму сувеніру новий вигляд із дерев’яним пакуванням! В каталозі українського онлайн-магазину «Зробив Тато» можна знайти такі подарункові коробки:

  1. Sweet moments або «Солодкі миті» – ідеально підходить для збереження дорогоцінних презентів, адже досить міцна (не дозволить вмісту деформуватися) та наповнена декоративною стружкою.
  2. «Чарівні іскорки» – коробка для подарунків покрита безпечною акриловою фарбою та прикрашена зображенням гірлянди з перфорованими отворами.

Для клієнтів доступні маленькі та великі, фарбовані та нефарбовані варіанти таких виробів. Дерев'яні коробки для подарунків відрізняються великою кількістю переваг:

  • міцні – мають надійні стінки та кришку;
  • практичні – одержувач зможе надалі використовувати їх для зберігання дрібничок;
  • місткі – можна сформувати бокс із цікавим наповненням;
  • красиві – додають цінності та преміальності презенту;
  • екологічні – виготовлені із натуральних матеріалів.

Львівська майстерня подарунків ручної роботи Зробив тато також пропонує своїм покупцям:

  • професійну консультацію для прийняття оптимального рішення при виборі декоративної коробки;
  • виготовлення боксу за індивідуальними розмірами в короткі терміни;
  • гнучку цінову політику та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Спеціалісти врахують всі ваші побажання та допоможуть розробити дизайн.

коробка для подарунків із дерева

Як купити подарункову коробку чи презент з індивідуальним дизайном?

В інтернет-магазині подарунків Zrobyv Tato можна також замовити презент для коханих на день Святого Валентина. В каталозі зібрано багато ідей, тому ви зможете вибрати що подарувати другій половинці у цей особливий день.

Подарункову коробку купити з індивідуальним дизайном та унікальним презентом – це можливість показати свої почуття, проявити увагу та турботу. Цінність подарунка підвищиться, якщо упаковка буде гармоніювати з презентом. Розмір боксу розробляємо по вашому запиту, тому ціна розраховується в кожному випадку індивідуально.

Перед тим як замовити дерев’яні коробки перш за все потрібно визначити три величини: довжину, ширину, висоту. Якщо ви не знаєте точних величин, візьміть товар, під який обираєте упаковку, і проведіть точні заміри. Напишіть нам на електронну пошту, під який продукт шукаєте бокс, адже можливо ми вже робили схожі, тому зможемо вас зорієнтувати. У разі потреби наші менеджери завжди допоможуть та проконсультують.

Власне виробництво, великий асортимент, доступна ціна, зручні форми плати, висока якість – завдяки цьому дерев'яні коробки Zrobyv Tato купують та люблять українські покупці.