Майстерня виробів з дерева Зробив Тато займається створенням не тільки презентів, декоративних елементів, іграшок, а й боксів для зберігання та подарункових коробок. Наш багаторічний досвід гарантує високу якість та міцність виробів. Якісні матеріали не обмежують фантазію та дають можливість реалізувати будь-яку ідею.

декоративні коробки з природного матеріалу

Дерев'яні коробки від українського інтернет-магазину Zrobyv Tato: переваги та особливості індивідуального замовлення

Дерев’яні коробки купити на сайті zrobyvtato.com.ua – чудовий вибір, адже вони зроблені з екологічних безпечних матеріалів та покриті спеціальною акриловою фарбою. Завдяки власному виробництву повного циклу контроль якості продукції відбувається на кожному етапі виготовлення. Ми пропонуємо великий асортимент дерев'яних виробів різних розмірів, стилів та форм, вартість яких є оптимальною відповідно до якості.

Представлені в онлайн-каталозі вироби мають багато переваг:

  • екологічні та безпечні;
  • мають стильний зовнішній вигляд;
  • прослужать багато років;
  • надійно  захищають вміст від пошкоджень;
  • стійкі до зовнішніх факторів, особливо до ударів та деформацій;
  • універсальні у використанні.

Якщо ви хочете купити дерев'яні ящики для декору під замовлення, то звертайтеся до Зробив Тато! Оформляйте замовлення на сайті або телефонуйте – менеджери із задоволенням вислухають ваші побажання та виконають їх. Майстри зможуть втілити в реальність будь-які дизайнерські рішення!

подарункові коробки на замовленняподарункові коробки купитидеревяні коробки

Коробка для подарунків: як правильно її використати у декорі інтер’єру?

Як відомо, красиве пакування таке ж важливе, як і сам подарунок. При цьому правильний вибір упаковки – це справжнє мистецтво, тому робити це потрібно уважно, щоб придбати найкращий варіант. Дерев’яні коробки для подарунків можуть містити в собі алкогольні напої, ручки, телефони, ювелірні прикраси, годинники, фотографії тощо.

В каталозі магазину можна знайти готові зручні бокси так і створити власні. Стильні подарункові коробки купити – означає отримати не тільки зручне пакування, але й красивий предмет інтер’єру.

коробка для подарунків із дерева на замовлення

Дерев'яні ящики для декору – справжнє поле для дизайнерської творчості. Пропонуємо вам кілька ідей, як перетворити декоративні коробки з природного матеріалу в щось корисне та оригінальне. Вони можуть перетворитися в:

  • журнальні столики – це можливість додати ще один елемент до вашої вітальні, кухні, тераси;
  • стелажі для дрібничок – чудові органайзери, які допоможуть тримати речі в порядку;
  • настінні полички, щоб заощадити вільний простір у ванній, вітальні, на кухні й навіть у коморі;
  • стильний аксесуар для дитячої кімнати, адже купити ящики для іграшок – чудове рішення для правильної організації простору.

Скриньки будуть виглядати мило та доречно у квартирах та будинках, де реалізовані стилі: прованс, кантрі, скандинавський, хай-тек, лофт, мінімалізм. Зберігати в таких боксах можна все, що завгодно: книги, іграшки, прикраси, продукти, рушники, побутову хімію тощо. Їх використання обмежується тільки фантазією власника. Оформивши інтер'єр дому таким декором, можна змінювати композицію залежно від пори року та настрою.

Тож обирайте дизайн, що припав до душі або ж замовляйте власний і майстерня Зробив Тато допоможе зберегти важливі речі та емоції у такому ж красивому пакуванні!