Зроблять свята незабутніми та затишними наші набори новорічних іграшок

набори новорічних іграшокРіздво - це час радості, глибоко вкорінений у нашій культурі та традиціях. Одним із елементів, безпосередньо пов’язаних з цим періодом, є ялинка, яка вважається одним із символів Нового року і Різдва. Різдвяна ялинка, що прикрашена оригінальними іграшками та вогнями, оживляючи інтер’єр традиційними зеленими або більш сучасними кольорами, є невід’ємною частиною січневих свят. Як декорувати ялинку так, щоб прикраси були унікальними, добре складеними та відповідали сучасним тенденціям? Як допоможуть вам у цьому набори новорічних іграшок? Про це ми розповідаємо далі.

Чому варто вибирати набори новорічних іграшок?

Якщо в передноворічний період відвідати магазини чи сайти з декором для дому, то очі просто розбігаються від асортименту, представленого на полицях і на сторінках інтернет-магазинів. То, як вибрати прикраси, які будуть прикрашати дім і новорічну красуню, а також залишаться трендовими протягом багатьох років. Рекомендуємо звернути увагу на набір новорічних іграшок від Майстерні «Зробив Тато». Правильніше буде сказати не набір, а набори новорічних іграшок, оскільки їх в асортименті дуже багато.

В першу чергу, дамо відповідь на питання, чому варто купити набір новорічних іграшок замість поодиноких варіантів:

1. Гармонія в одній коробочці. В наборі іграшок зібрані варіанти, які по стилю і тематиці підібрані один до одного. Для прикладу, ви можете купити набори новорічних іграшок в формі фігурки ангелика чи комплект іграшок, які зображають символи Нового року та Різдва. Сюди входять кульки, різдвяна шкарпетка, рукавичка, олень та інші символи зимових свят. Всі вони в одному розмірі, а тому допоможуть створити правильний та гармонійний декор ялинки.

2. Красиво і ззовні, і всередині. Ми пропонуємо купити набір ялинкових прикрас в красивій коробочці. По-перше, в такій коробці набагато зручніше і безпечніше зберігати прикраси. Ви можете бути впевнені, що протягом року іграшки не знищаться, збережуть свій привабливий зовнішній вигляд. По-друге, вони прекрасно підійдуть в якості подарунку. Набір іграшок на ялинку в красивій упаковці стане відмінною альтернативою банальним солодощам чи косметичним наборам. Варто відмітити, що такий подарунок буде актуальним для подруги, колеги по роботі, дитини.

купити іграшки на ялинку ручної роботи3. Готовність до експериментів. Ми в Майстерні «Зробив тато» готові до втілення будь-яких ваших побажань. Можемо зібрати набір з елементів, які вам сподобались більше всього. Пропонуємо також купити набір ялинкових прикрас оптом. При необхідності виготовлення великої партії наборів, можливе коригування ціни.

4. Доступна ціна. Ви скажете, що набір іграшок на ялинку коштуватиме дорого і зараз вам це «не по кишені». Ми розвінчуємо цей міф і пропонуємо замовити і купити набір новорічних іграшок недорого, але при цьому відмінної якості.

5. Ручна робота, виготовлено в Україні. Для чого купувати іграшки, які були виготовлені в Китаї чи де інде. Раціональніше підтримати вітчизняного виробника, який ще й крім того гарантує якість своєї продукції. Усі набори новорічних іграшок виготовлені вручну. Якщо ж і задіяне сучасне обладнання, то кінцевий результат все-одно перевіряється нашими спеціалістами.

Це лише декілька причин, чому набір іграшок на ялинку від Майстерні «Зробив Тато» повинен цьогоріч з’явитись у вашому домі.

Як замовити набір прикрас на ялинку?

Тут все просто: вивчаєте каталог пропозицій і обираєте оптимальні варіанти. Якщо таких не знайшли, звертайтесь до нас зі своїми ідеями. Ми з радістю втілимо їх у життя. Замовити набори можна оптом чи в роздріб. Доставка по всій Україні: Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та ін.