Дерев'яні коробки, які раніше використовувалися переважно для зберігання або перенесення чого-небудь, тепер стали чимось більшим. Зараз це повноцінні предмети інтер’єру, сфера застосування яких постійно розширюється. Вони можуть прикрашати інтер'єри квартир, будинків, меблевих салонів, виставкових залів, торгових центрів, офісів, адже гармонійно вписуються в загальний стиль та ефектно доповнюють атмосферу приміщення. Вироби з натуральної деревини точно прослужать довго та ніколи не вийдуть із моди.

Львівська майстерня Zrobyv Tato займається виготовленням різноманітних коробок із дерева – сучасних декоративних елементів, які допомагають у створенні затишної, оригінальної атмосфери. Що б ви не поклали в таку коробочку, це буде мати стильний вигляд. Великий вибір цих конструкцій дозволяє кожному підібрати оптимальний варіант для свого інтер'єру. У разі потреби тут можуть зробити вироби на замовлення за авторським дизайном – нанесуть необхідне вам зображення чи текст.

 

 Дерев’яні ящики для декору – краще рішення для вашого дому

купити  дерев'яні ящикиДерев'яні коробки купити можна використовувати для того, щоб зберігати в них одяг та білизну, книги й журнали, дитячі іграшки. Вони наповнять будинок позитивною енергетикою та живим теплом, допоможуть розставити акценти та раціонально організувати простір. Такі ековироби також використовують як:

звичайні полиці;

❈ цікаві упаковки для подарунків близьким людям;

❈ зручні органайзери для косметики та дрібничок;

❈ незвичайні підставки під декоративні статуетки;

❈ практичні шафки для ванної кімнати;

❈ оригінальні горщики для рослин;

❈ невеликі журнальні столики.

Природна шляхетність деревини та тонка робота наших майстрів роблять дерев’яні ящики для декору довершеними. Будь-який презент в такому стильному та неординарному пакуванні буде викликати лише позитивні емоції в одержувача та матиме додаткову цінність. Завдяки коробці, доповненій привітанням, ваш сувенір зі звичайного перетворитися на дійсно унікальний, а свято запам’ятається надовго.

 

Які коробки для зберігання речей купити можна на сайті zrobyvtato.com.ua?

купити коробки з  дерева для іграшок Коробки для зберігання речей купити можна в онлайн-режимі на сайті Майстерні виробів з дерева Зробив тато. В каталозі представлені: подарункові фарбовані й нефарбовані бокси, ящики для іграшок, для овочів та фруктів тощо. Основні їх переваги:

висока якість та неймовірна краса виконання;

✤ тривалий термін експлуатації;

✤ простота догляду;

✤ безпечність для здоров’я людини та навколишнього середовища.

Продукція сертифікована, відповідає заявленим параметрам, європейським стандартам якості. Оскільки майстерня є безпосереднім виробником, то тут зможуть виготовити для вас коробки для зберігання будь-якого розміру, формату. Замовляйте необхідний для вас розмір виробу та колір, а також вкажіть, який дизайн хотіли б, а майстри зроблять справжній шедевр.

Виконання замовлення та відправлення товарів відбувається в максимально короткі терміни. Доставка здійснюється по всій території України за допомогою «Нової Пошти». Для жителів Львова доступний самовивіз або доставка велокур’єром. Клієнт самостійно вибирає зручний спосіб оплати: при отриманні чи через Приват24. Доступні ціни приємно здивують кожного!