Автентичні та неповторні дерев’яні іграшки на ялинку

іграшки на ялинкуЩоб ялинка допомогла створити справжню святкову атмосферу та гарантувала незабутні свята – варто підібрати відповідні іграшки на ялинку. Сьогоднішній асортимент радує різноманіттям, проте часто іграшка, яка з першого погляду подобається, потім починає здаватись стандартною, зустрічається практично в кожному магазині чи на ялинці у друзів вдома. То ж як підібрати прикраси на ялинку, які будуть неповторними, стильними актуальними з року в рік?

Екологічні ялинкові іграшки з дерева – тренд останніх декількох років

Ви прихильник екологічних рішень, або, можливо, ви цінуєте оригінальні різдвяні та новорічні іграшки на ялинку? Тоді рекомендуємо серед усього різноманіття вибрати іграшки з дерева, які наша Майстерня «Зробив Тато» пропонує в широкому асортименті.

Дерев’яні ялинкові прикраси підкреслюють красу ялинки, зігрівають інтер’єр будинку і є ідеальним декоративним елементом для маленьких і скромних кімнат. Святкову атмосферу також створює світло, наприклад, при свічках. У цьому випадку ідеально підійдуть свічники (з відтінком або без нього). Не соромтесь, Різдво наближається!

Які ми пропонуємо купити іграшки на ялинку?

Вивчаючи нашу пропозицію, ви здивуєтесь, наскільки широким є асортимент. Але, якщо правильно співставити інтер’єр в кімнаті, де буде стояти ялинка, наявність іншого декору в приміщенні і безпосередньо на ялинці, то вдасться легко ялинкові прикраси купити, які створять гармонійну картину зі всіма іншими елементами святкового дизайну.

Які іграшки для ялинки є найпопулярнішими?

  1. Дерев’яні кулі. Хто сказав, що ялинкові кулі обов’язково повинні бути зі скла чи пластику. Часто такі новорічні прикраси на ялинку - це, на жаль, тонни пластику, який, хоч і служить нам довгі роки, рано чи пізно потрапить до сміття. У випадку ж з деревом, іграшки на ялинку з цього матеріалу у вигляді кулі – прекрасна альтернатива. Кульки можуть бути з вирізьблено всередині ялинкою, засніженими пагорбами, зверху, прикрашені бантиком. Звичайно також з дерева. Домінує певний колір серед новорічних прикрас. Не проблема – ми пропонуємо купити ялинкові прикраси в кольорі натурального дерева, а ви можете пофарбувати їх у будь-який відтінок.
  2. Новорічні фігурки. Це іграшки для ялинки у формі фігурок на різдвяну тематику. Тут і безпосередньо ялинки, олені, ангелики, шкарпетки на подарунки, рукавички, сніговички. Вибирайте цікаві варіанти. Вони точно сподобаються і дорослим, і дітям. Цікаво, що купити ялинкові прикраси можна і на подарунок. Хороша альтернатива солодощам чи мандаринкам.
  3. Які ж зимові свята без сніжинок. Якщо за вікном зима не тішить нас хурделицею та м’яким білим снігом, то ви завжди можете прикрасити свою красуню цікавими сніжинками з дерева різної форми.

новорічні іграшки ручної роботи

Іграшки на ялинку вдома та для комерційного використання

Створити новорічну атмосферу важливо не лише вдома. В робочому офісі, кабінеті директора, в магазині чи туристичній фірма, в салоні краси – прикрашати ялинку прийнято повсюди. Саме тому купити ялинкові прикраси – прекрасна ідея для організацій з великою прохідністю. Скляні іграшки, падаючи на землю, якщо хтось задіне ялинку, відразу б’ються. А ось ялинкові іграшки з дерева послужать вам не один сезон. По завершенню свят просто складіть їх у коробки, де вони будуть з нетерпінням чекати щоб прикрасити новорічну красуню на наступний рік.

Купити іграшки на ялинку від Майстерні «Зробив Тато»

В нашому магазині ви легко зможете замовити та купити прикраси ручної роботи на будь-який смак. Виготовлені з екологічно чистого матеріалу, вони прикрасять ялинки у Львові, Києві, Чернівцях, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку і по всій Україні.