Різдвяні шопки – неперевершений символ зимових свят

ШопкиЯкі предмети асоціюються у вас з Різдвом та зимовими святами? Звичайно, сюди ми відносимо ялинку, подарунки, гірлянди, оленів та багато інших аксесуарів, що роблять свята щороку незабутніми. Про що ми забули? Звичайно, про шопки. Не лише в Україні, а й у всьому християнському світі прикрашають домівки, вулиці, площі, церкви шопками. Що таке різдвяні шопки не будемо розповідати, оскільки впевнені, що такої інформації в Інтернеті безліч. Натомість, розкажемо, де може бути використана шопка, купити яку модель буде доцільніше, яким матеріалам віддати перевагу?

Де використати в якості декору різдвяні шопки?

Насправді варіантів використання є безліч. Ось найпопулярніші з них:

  1. Звичайно ж, для прикраси оселі. Шопку вдома можна поставити будь-де. Головне правильно підібрати розмір, щоб вона не виглядала дуже габаритною у невеликому приміщенні. Найчастіше різдвяні шопки ставлять під ялинку, на підвіконня, на комод чи журнальний столик. Нерідко вона стає частиною цілої декоративної композиції. Прикрашена гілками ялинки, сіном, шишками, іграшками шопка різдвяна допоможе створити особливу атмосферу вдома.
  2. У приміщеннях комерційного призначення. Сюди ми відносимо довгий список організацій, які надають послуги, продають товари. Різдвяні шопки купити можна для використання в якості декору у готелях, ресторанах, салонах краси, приватних клініках. Плюс у тому, що цей предмет декору актуальний з року в рік, а тому ви зможете зекономити на придбанні нових іграшок чи елементів декору.
  3. В школах, дитячих садках, спортивних секціях та інше. Діти сприймають Різдво по-особливому. Їм усе цікаво, вони задають безліч питань про походження цього свята та звичаїв, що його стосуються. Допоможе пізнати традиції та історію різдвяна шопка, купити яку пропонує наш інтернет-магазин від Майстерні Зробив Тато. Ми намагались максимально правдоподібно відтворити подію, щоб діткам було ще цікавіше.

розмальовки дерева для дітей

Безпечні та завжди актуальні різдвяні шопки від Майстерні Зробив Тато

В асортименті представлено декілька варіантів шопок, які відрізняються розміром та зображеним малюнком. Варто наші різдвяні шопки купити, тому що вони відповідають строгим нормам і критеріям:

  • виготовлені із екологічно чистої деревини (фанери) – ми використовуємо лише перевірені матеріали, оскільки безпека наших клієнтів понад усе. Наші шопки можна ставити навіть у дитячій кімнаті, оскільки вони не виділяють токсичних запахів, при падінні не розіб’ються;
  • можливість нанесення кольору – в початковому варіанті різдвяні шопки виконані з натуральної деревини, без нанесення кольору. Але при бажанні, ви можете пофарбувати їх, наприклад, разом з дітьми. Така розвага допоможе ще краще відчути дух Різдва в сімейному колі, а шопка залишиться на багато років, як спогад про гарно проведений час;
  • доступна ціна - різдвяні шопки купити можна недорого. Ціна залежить від розміру виробу. Але в будь-якому випадку вона доступна;
  • широкий асортимент і можливість створення індивідуальних замовлень – відвідайте наш каталог і обирайте з запропонованих варіантів. Якщо ж жоден не задовольнив ваші вимоги, то наші майстри готові до експериментів. Створимо індивідуальні замовлення. При необхідності можна додаткові фігурки для шопки купити.

Свята вже не за горами. Про декор варто подумати заздалегідь, щоб в останній момент не бігати по магазинах і не стояти в довгих заторах. Набагато зручніше здійснювати покупки онлайн в інтернет-магазині zrobyvtato.com.ua. Доставка замовлень по всій Україні: Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та ін.