Блокнот А5 від Майстерні Зробив Тато – особливий записник для ваших думок

блокнот а5 із дереваСвіт канцелярії вражає уяву. Настільки широким асортиментом продукції може похвалитись далеко не кожна галузь. Ми ж вибрали для виробництва блокноти А5, проте зробили їх не такими, які пропонують більшість виробників паперової продукції. Наш блокнот А5 – це поєднання двох екологічно чистих матеріалів – паперу та дерева. І це робить їх особливими.

Блокнот А5 від Майстерні Зробив Тато: особливості

Відгуки про нашу продукцію лише позитивні. Клієнти виділяють наступні позитивні сторони:

● Матеріали виготовлення. Як вже говорилось вище, в якості матеріалів ми використовуємо лише природні: дерево та папір. Обкладинка з якісного ДВП. Поверхня декорована цікавими зображеннями-висічками. Таким чином, купуючи блокнот А5, ви можете бути впевнені в повній безпеці його експлуатації.

● Привабливі зовнішні характеристики. Завдяки креативності та дизайнерському хисту наших майстрів, вдалось створити дуже стильні та незвичні блокноти А5. З одного лише погляду ви переконаєтесь, що подібної пропозиції не знайдете в магазинах України.

● Широкий асортимент. Розуміючи великий попит та різні вподобання наших клієнтів, ми створити обкладинки різних стилів та тематик. Тут ви знайдете блокнот формату А5 із вирізьбленими зображеннями міста Львова, з логотипом Майстерні Зробив Тато, з жіночими цікавими зображеннями та ін.

● Універсальність та багатозадачність. Наші блокноти А5 з дерев’яною обкладинкою можуть бути використані людьми різного віку та професій. У школі, на роботі, для власних думок та віршів, просто як записник – спектр використання дійсно широкий.

● Відмінний варіант подарунку. Шукаєте цікавий і корисний подарунок колезі по роботі, подрузі? А можливо хотіли б привезти подарунок комусь за кордон з символікою Львова? Усілякі варіанти ви знайдете в нашому широкому асортименті.

● Можливі індивідуальні замовлення. Завдяки професіоналізму наших майстрів та використанню сучасного обладнання вдасться виготовити блокноти А5 з обкладинкою під індивідуальні замовлення. Це може бути, наприклад, вирізьблений логотип компанії. Такий блокнот стане відмінним подарунком для працівників компанії чи партнерів по бізнесу.

● Ручна робота. Уся продукція, представлена на нашому сайті, це вироби ручної роботи. Навіть, якщо під час виробництва використовувалось автоматизоване обладнання, то кінцевий продукт пройшов строгий контроль зі сторони наших спеціалістів.

● Доступна ціна. Наші блокноти А5 коштують недорого, особливо враховуючи унікальність пропозиції.

блокноти з дерев яною обкладинкою

Ідеально та безпечно для дітей

Не секрет, що кожен з батьків бажає для своєї дитини лише найкращого. Якщо ви хочете, щоб дитина записувала свої секрети, думки, можливо вірші в оригінальних блокнотах, які будуть повністю безпечними для її здоров’я, то зупиніть вибір саме на наших блокнотах. Візуально вони точно сподобаються діткам, а дорослі оцінять довговічність, зручність використання та безпеку.

Як купити блокнот а5 від Майстерні Зробив Тато?

Наше виробництво знаходиться у Львові. Проте, розуміючи, що попит на товари є по всій Україні, ми розробили зручний та інтуїтивно зрозумілий інтернет-магазин zrobyvtato.com.ua, в якому представлені всі категорії товарів. Кожен блокнот формату А5 має детальний опис, що значно полегшить процес вибору. Приймаємо роздрібні та оптові замовлення. Доставка замовлень здійснюється по території всієї України: Львів, Київ, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк та ін. Заходьте та вибирайте.